SARAY ROTTERDAM

SARAY ROTTERDAM Uitstekende kwaliteit

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1682 beoordelingen
26 feb 2020 om 22:53 Pizza was echt lekker!! Recensies gelezen twijfelde maar hier ga ik voortaan mijn pizza bestellen!
23 feb 2020 om 9:53 Lekker eten bezorging duurde wel ietsjes langer dan verwacht
20 feb 2020 om 21:09 Jullie zijn altijd op nummer 1 mijn favoriete pizzeria! Hé mensen ga naar Saray jullie zullen nooit spijt krijgen ik meen het echt!
20 feb 2020 om 9:51 Pizza was zoals altijd heerlijk en snellere bezorging als verwacht,dikke pluim Bestel hierEker vaker
17 feb 2020 om 21:53 Lekker hoor
16 feb 2020 om 15:07 Op de goede reviews afgegaan en voel me zeker niet misleid! Heerlijk gegeten, bezorgen duurde even, maar dan heb je ook wat.
15 feb 2020 om 21:06 Lekker pizza. Goed bezorgd.
13 feb 2020 om 23:15 Een mattie zei die pizza's van jullie zijn echt lekker. Ga wel 3 kwartier wachten maar komt kwaliteit aan he. Heb niet eens half uur gewacht en die man staat voor me deur. Aardige bezorger en die pizza was hayek lekker. Ga vaker bij jullie bestellen
8 feb 2020 om 0:18 Heerlijke pizza!
4 feb 2020 om 2:36 Heerlijke pizza snelle bezorging & Toffe Bezorger.
3 feb 2020 om 6:53 Heel jammer ..... Nooit geweten dat de salade op de kapsalon bruin was !! En dan neem je vervolgens een hap is je patat zo taaii dat het gewoon niet te kauwen was Dit is de reden waarom ik nooit bestel Je betaald en vervolgens krijg je shit.....